O nouă parcare de cartier, în Timișoara, pe locul vechilor garaje. Unde a fost amenajată

parcare 19

O nouă parcare de cartier a fost amenajată la Timișoara, în Calea Lipovei. Parcarea are 85 de locuri și este amplasată pe locul unde, mai demult, se aflau garaje ale celor care locuiesc în zonă. Anunțul finalizării lucrărilor a fost făcut de primarul Nicolae Robu, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Se poate: două femei din Banat, de 87 și 82 de ani, vindecate după infectarea cu COVID-19

„Până nu demult, aici era plin de garaje. Începând de astăzi, sunt 85 de locuri de parcare civilizate, precum și alei la toate intrările în blocuri. Spațiul din stânga, plan apropiat, pe care acum -ca și dintotdeauna, de fapt, staționează mașini, va fi amenajat, în perioada următoare, ca loc de joacă. În stânga, plan îndepărtat, nesurprins în imagine, este un platou de beton, readus recent în patrimoniul Primăriei, în locul căruia va fi amenajat un teren de sport trivalent, de minifotbal, baschet și handbal. Înspre blocuri, de jur împrejur, se vor amenaja spații verzi, se vor planta o mulțime de copaci și se vor monta o mulțime de bănci.

P.S. Garajiada va continua, până când și ultimul garaj va dispărea din oraș! La fel, vor continua amenajările frumoase și funcționale în tot orașul, mai ales în cartiere!”, a scris Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O nouă parcare de cartier, în Timișoara, pe locul vechilor garaje. Unde a fost amenajată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *