Se lucrează la trotuare, în Timișoara

Conducerea Primăriei Timișoara promite că în acest an va fi acordată o atenție deosebită întreținerii trotuarelor din oraș.

„În acest an se va lucra masiv la trotuare, pentru că este inadmisibil să avem atâtea trotuare într-o stare îngrozitoare. Va fi o concentrare pe acestea, până când vom ajunge să avem trotuare civilizate peste tot”, a spus Nicolae Robu.

Primarul a precizat că nu se va interveni în anumite zone ale Timișoarei, ci peste tot unde este nevoie. Primul rezultat este că municipalitatea a anunțat că se fac intervenții la întreținerea trotuarelor pe străzile Negulici, Merişor, Colonel Ioan Uţa, Nicolae Titulescu, Eneas, Plavoșin, Lalelelor, Tudor Vladimirescu și A. Istvan.

De asemenea, s-au efectuat reparații pe bd. Dâmbovița și pe străzile Baba Novac, Prislop, Ungureanu, Ardealul și I.C. Brătianu.

Imagine de arhivă

2 Comments
Dan 06/04/2018
Pe Samuil Sagovici lucrările au fost incepute si abandonate, pe partea din spre piata nici macar incepute desi banii au fost alocati
Nihil 06/04/2018
Trotuarul de pe strada Cosminului e neatins de municipalitate din secolul XIX. Trotuarele refăcute de curând, după intervenţia celor de la calor rămân sub forma de gropi şi balţi de peste jumătate de an. Vzi str. Ciopec Marius, nr, 14 fosta Balanţei.Edilii timişoareii sunt exclusiv automobilişti. Au un dispreţ maxim pentru celelalte categorii de timişoreni.