Se întâmplă MINUNEA! Toată zona de agrement a lacului Surduc va avea rețele de apă și canalizare. Fecalele din WC-urile cabanelor nu vor mai ajunge în heleşteu

În comuna Fârdea se apropie cu paşi repezi de final o investiţie majoră, într-o reţea de canalizare. Aceasta deserveşte atât localitatea-centru de comună, cât şi satul Mâtnicu Mic şi zona de agrement din zona lacului Surduc. Lucrările vor fi încheiate într-o lună şi jumătate, cel mult două, după cum ne asigură Ionel Rădulescu, promotorul local al comunei.

Nu este singura mare investiţie edilitară aflată în derulare la Fârdea, pentru că se lucrează în această perioadă şi la extinderea și modernizarea reţelei de alimentare cu apă potabilă. Practic, extinderea a vizat toate localitățile comunei, urmând să se încheie probabil în octombrie sau în noiembrie. Inclusiv clădirile de pe malul lacului Surduc vor beneficia de rețeaua nouă de apă potabilă.

Atât investiția în sistemul de canalizare, cât și în rețeaua de apă potabilă, sunt finanțate prin Programul Național pentru Dezvoltare Locală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Se întâmplă MINUNEA! Toată zona de agrement a lacului Surduc va avea rețele de apă și canalizare. Fecalele din WC-urile cabanelor nu vor mai ajunge în heleşteu

  1. În Fardea e gata de 4 ani dar funcționează??? Bani îngropați în pământ…lucrare de proasta calitate pe bani mulții..primarul a ajuns la a doua pensiune..

Lasă un răspuns