Se întâmplă la Timişoara: termopane în lanţuri! (FOTO)

Dorel de la primărie nu se dezminte şi ne oferă noi mostre de lucru făcut în bătaie de joc. De data aceasta, e vorba de anveloparea blocurilor de pe principalele artere ale Timişoarei, mai exact, de sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe, pentru familii cu un veniu mediu lunar sub 500 de euro.

Nu puţini sunt cei nemulţumiţi de lentoarea cu care avansează lucrările, cel mai deranjant fiind faptul că s-a intrat în iarnă cu lucrări neterminate, schele la ferestre chiar de Crăciun sau geamuri înlocuite doar parţial.

Cum-necum, lumea mai trece peste toate astea, dar ce se întâmplă la blocul 4C2 de pe Calea Aradului nr. 27 este chiar revoltător. Echipa care se ocupă de anvelopare a adus tâmplăria PVC, dar nu a mai şi montat-o, aşa cum era scopul lăudabilei iniţiative a municipalităţii.

Ca să nu mai facă atâtea drumuri, Dorel a lăsat tâmplăria pe spaţiul verde din faţa blocului şi a legat-o cu lanţuri de un pom! Ideea lui Dorel s-a dovedit foarte inspirată, pentru că n-a furat nimeni tâmplăria, deşi au trecut două luni de la senzaţionala sa găselniţă.

A plouat, a bătut vântul, a mai dat şi soarele, dar bunurile sunt de neclintit, semn că pot face iarna pe spaţiul verde, straşnic prinse în lanţuri.

La blocul vecin, tâmplăria stă pe aleea dintre bănci, dar nu a mai fost nevoie de lanţuri, pentru că sunt jandarmi prin preajmă. Problema este că unor locatari nu le prea mai convine să le fie montată o astfel de tâmplărie, indiferent de trăinicia lanţurilor cu care a legat-o Dorel.

O femeie chiar a făcut o adresă scrisă către primărie, prin care a informat că refuză instalarea termopanelor. Nu a primit nici un răspuns, primăria părând de neclintit, la fel ca tâmplăria legată cu lanţuri.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns