Constantin Ostaficiuc, trimis în judecată și anchetat în mai multe dosare

ostaficiuc

Constantin Ostaficiuc, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, a primit o veste proastă înainte de Crăciun: va fi judecat pentru că a pus familia mai presus de lege.

Ostaficiuc a intrat în vizorul procurorilor încă de acum cinci ani, pentru că a concesionat o parcelă de teren din Parcul Industrial și Tehnologic din Timișoara firmei ”Ornella Design”, ai cărei acționari erau fiica, soția și ginerele acestuia.

Zilele trecute, procurorii DNA Timișoara au finalizat ancheta în acest dosar și l-au trimis pe fostul președinte în judecată.

Problemele lui Constantin Ostaficiuc cu justiția nu se opresc aici. În această vară, a fost trimis în judecată și în ”dosarul Poli”, pentru acordarea unor fonduri din bugetul județean echipei de fotbal ”Politehnica”, în perioada 2008-2011, în mod ilegal, potrivit oamenilor legii.

De asemenea, procurorii DNA au mai deschis un dosar, în care este anchetat pentru implicarea, în mod indirect, în închirierea unui spațiu comercial în incinta Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara, unei firme clientelare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *