Dacă îi vedeți, sunați la 112! O mamă cere AJUTOR pe Facebook, susținând că I-A FOST FURAT COPILUL!

copil furat

Este o poveste complicată de viață, o poveste a unei mame, a unui copil și a unui tată italian. Nu este deloc un caz singular. Este povestea unui eșec în dragoste din care cel mai mult are de suferit un biet copil, care a devenit mărul discordiei dintre mama româncă și tatăl italian.

Din informațiile obținute de specialarad.ro, totul s-a întâmplat acum câteva zile, atunci când tatăl a sosit din Italia pentru a-și vedea copilul la o competiție sportivă desfășurată la Arad. Imediat după eveniment, din spusele mamei, copilul a fost băgat de tatăl său într-o mașină și de atunci mama nu l-a mai văzut deloc… „Am vorbit o dată cu el la telefon și mi-a spus că este la o pensiune și că nu e frumos acolo…”, spune disperată mama, Anca Ștef, din Arad, fiica fostului director al Filarmonicii din Arad, Dorin Frandeș.

Mesaj disperat pe Facebook

„Va rog distribuiti postarea si sa ma ajutați sa imi gasesc copilul.Oricine vede una dintre aceste doua persoane,rog sa sune la politie si la numărul 0743034099. Din data de 13/12/2015,din Arad, tatal băiețelului meu l-a furat de langa mine, refuza sa ma lase sa il vad si sa am vreun contact cu copilul meu. Baietelul meu raspunde la numele de Francesco. Tatal, Antonio Miranda, intenționează sa il scoată ilegal de pe teritoriul României si este dat in consemn la frontiere. Acesta este o persoana violenta si agresiva. Ultima data cei doi aveau geci vișinii. Acestia pot fi oriunde si sa aibă complici”.

copil furat

Continuarea, pe specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns