Se închide circulaţia, temporar, pe mai multe străzi din Timişoara

Serviciul Transport din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara a anunţat închideri temporare ale circulaţiei rutiere, astfel:

– pentru executarea lucrărilor de reparaţii pe Calea Martirilor, sectorul dintre str. Surorile Martir Caceu şi bd. Liviu Rebreanu, în data de 11 mai 2019, în intervalul orar 7-16 va fi închisă circulaţia rutieră.

– pentru definitivarea lucrărilor de asfaltare pe strada Frederic Mistral, în data de 11 mai 2019, va fi închisă circulaţia rutieră, în intervalul orar 7,30-17,30.

Citeşte şi: Momentul în care un deputat e împușcat pe stradă, în plină zi: “Au fost ciuruiți” (video)

– în vederea organizării campaniei de atenţionare a şoferilor faţã de prezenţa în trafic a motocicliştilor,“ Atenţie la motociclişti!”, în data de 11 mai 2019, începând cu ora 12 va fi închisă temporar circulaţia rutieră pentru a se desfăşura parada moto pe următorul traseu: parcarea publică din zona Ştrandului Heaven(strada de legătură dintre str. Cerna şi bd. Liviu Rebreanu)-bd. Liviu Rebreanu, Calea Şagului-Piaţa Iuliu Maniu-bd. Iuliu Maniu-str. Gării-bd. Republicii-str. Sf. Ioan-str. Gheorghe Dima-Piaţa Mărăşti-str. Oituz-Piaţa Ionel I. C. Brătianu(Punctele Cardinale)- bd. Take Ionescu-str. Simion Bărnuţiu-Calea Dorobanţilor.

Citeşte şi: Primar demis după ce a fost condamnat pentru furt

– în data de 12 mai 2019, vor fi luate măsuri de închidere temporară a circulaţiei rutiere în vederea organizării evenimentului “Crosul firmelor”, ediţia a XV-a, începând cu ora 9. Proba de alergare de 4,6 km şi cea de ciclism vor fi pe traseul: Hotel NH(str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi, bd. Corneliu Coposu- pasaj Michelangelo-bd. Vasile Pârvan-bd. Mihai Viteazul-întoarcere la intersecţia cu str. Sf. Rozalia, retur pânã la intersecţia Pestalozzi-Ştefan cel Mare(Fabrica de bere). Proba de alergare de 2,5 km: Hotel NH(str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi-bd. Corneliu Coposu- pasaj Michelangelo-întoarcere pe bd. Vasile Pârvan. Proba de alergare copii: : Hotel NH(str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi, întoarcere la fântâna arteziană, până la Facultatea de Chimie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns