Poliţist atacat de un câine Husky. Agentul s-a apărat cu o lopată şi spray lacrimogen

Un poliţist atacat de un câine din rasa Husky Siberian a ales să se apere cu lopată şi spray iritant-lacrimogen…

În data de 09.05.2019, în jurul orei 13, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de către o femeie de 51 de ani, din Petroșani, despre faptul, în urmă cu o zi, în jurul orei 20, în timp ce se afla la domiciliu, a fost ameninţată cu acte de violenţă şi agresată fizic de către concubinul său, un bărbat de 52 de ani, din Petroșani.

Atât victima, cât şi agresorul, au fost conduşi la sediul poliției, iar în urma completării chestionarului de evaluare a riscului de către organele de poliție, s-a constatat că sunt îndeplinite toate condițiile necesare eliberării ordinului de protecție provizoriu.

Citeşte şi: Momentul în care un deputat e împușcat pe stradă, în plină zi: “Au fost ciuruiți” (video)

Prin urmare, poliţiştii i-au adus la cunoștință bărbatului despre faptul are obligaţia să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de fosta concubină şi faţă de locuinţa acesteia, precum şi faptul că va face obiectul unui dosar de cercetare penală, privind comiterea infracţiunilor de ameninţare şi violenţă în familie.

Tot joi, în jurul orei 18:30, poliţiştii petroşeneni au fost sesizați telefonic de către victimă cu privire la faptul că al său concubin intenţionează să intre în locuinţă, în ciuda ordinului de protecție emis.

La fața locului s-au deplasat agenţii de siguranță publică, care l-au identificat pe bărbat. Acesta, la ieșirea din imobil, era însoțit de un câine din rasa Husky, pe care îl ținea în lesă și pe care l-a asmuțit asupra polițiștilor.

Ulterior, câinele a fost scăpat din lesă şi a sărit asupra unui dintre agenţii de poliție, care a încercat să oprească câinele agresiv folosind sprayul iritant-lacrimogen din dotare. Întrucât câinele a continuat să îl atace, poliţistul s-a apărat folosind o lopată găsită la fața locului.

Citeşte şi: Primar demis după ce a fost condamnat pentru furt

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Petroșani, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, încălcarea ordinului de protecţie provizoriu, dar şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin, cercetările fiind continuate ce către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani„, a informat IPJ Hunedoara.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns