Nesmțirea unor șoferi nu are, uneori, limite (foto)

De nenumărate ori pe trecerile de pietoni sunt oprite autoturisme ai căror șoferi pun avariile în speranța că acest lucru îi va scăpa pe ei de vreo amendă.

CITEȘTE ȘI: Imagini spectaculoase de pe șantierul Autostrăzii Lugoj-Deva. Cum se lucrează pe Dealul Liliecilor (video)

Nici o avarie, însă, nu îi poate scăpa pe pietoni de o nenorocire, în cazul în care sunt loviți de alți conducători auto care circulă regulamentar, însă nu îi pot observa.

La fel, pietonii nu pot, din cauza mașinilor parcate neregulamentar, să vadă dacă pot sau nu traversa în siguranță.

Ieri, pe strada Mihai Eminescu, colț cu Bulevardul Revoluției, o autoutilitară era parcată pe o porțiune din zebră ocupând, totodată, o parte bună din carosabil.

Vizibilitatea pietonilor de pe o parte a trotuarului era inexistentă.

Astfel, aceștia traversau strada ”pe riscul lor”.

Aceasta în condițiile în care semaforul verde la pietoni este verde și pentru unele autoturisme care vin de pe alte străzi.

Șoferul nu avea nici o remușcare că a oprit în acesl loc, la o oră la care copiii ieșeau de la after school, iar zona era plină de prichindei care încercau să traverseze strada.

Omul avea de rezolvat o problemă la o firmă aflată la un pas de locul unde și-a oprit mașina.

Dacă și-ar fi căutat un loc de parcare regulamentar în zonă ar fi fost ”forțat” să parcurgă pe jos câțiva pași, ceea ce i-ar fi putut produce o anemie severă, amețeli și risc de leșin în stradă.

Nu există nici o explicație pentru decizia șoferului care a ales, pentru confortul său, să pună în pericol zeci de pietoni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nesmțirea unor șoferi nu are, uneori, limite (foto)

  1. Un nesimtit, un tembel care probabil a obtinut permisul dupa n incercari iar in trafic trece pe rosu si peste linia continua. Dubitarului i se rupe de lege

Lasă un răspuns