Se deschide cel mai modern aquapark din Vestul României

aqua1

Reprezentanții Aquapark-ului Nymphaea din Oradea au anunțat data oficială a deschiderii complexului. Orădenii și turiștii se vor putea bucura de cel mai modern aquapark din zonă începând cu data de 10.09.2016.
CITEŞTE ŞI: În costumul lui… Adam, în Piaţa Victoriei

 

„După finalizarea verificărilor și optimizarea fluxului vizitatorilor, pentru o experiență de neuitat în cadrul Nymphaea Aquapark Oradea, putem transmite publicului data deschiderii oficiale. Nymphaea Aquapark Oradea va avea deschiderea sâmbătă,10.09.2016!

În perioada următoare, până la deschidere, vor continua testele de anduranță, se va face pregătirea personalului, testarea sistemelor informatice și aprovizionarea cu produse necesare atât zonei wellness cât și unităților de alimentație publică.

CITEŞTE ŞI: „Casa Bunicii”, la a 30-a sancţiune…

Aquapark Nymphaea este unul dintre cele mai moderne din ţară şi se întinde pe 7 hectare. Ştrandul Municipal Oradea s-a transformat într-un aquapark în urma unui proiect de 88,3 milioane de lei noi.

Complexul cuprinde 14 bazine şi 12 tobogane, în mai multe clădiri, un complex multifuncţional, o clădire pentru bazinele acoperite împărţite în trei zone cu specific family, relax şi aventură, precum şi un complex comercial destinat consumatorilor. În incinta spaţiului de agrement vor funcţiona terenuri de sport, zone de agrement, spaţii verzi, precum şi o parcare cu 230 de locuri, conform romani-buni.info.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Se deschide cel mai modern aquapark din Vestul României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *