„Casa Bunicii”, la a 30-a sancţiune…

casa bunicii

Poliţiştii locali au constatat, în urma unei verificări, că firma Duo Group Service SRL, de pe strada Virgil Oniţiu nr. 3, unde se află „Casa Bunicii”, desfăşoară , din nou, activităţi comerciale fără a avea avizele necesare.

Mai exact, în locația respectivă există cinci firme: Duo Group, Duo Group Events, Duo Group Catering, Duo Group Miniclub și Duo Group Service, care nu dețin nici un fel de acord de funcționare pentru desfășurarea activităților comerciale pentru adresa menționată.

Până acum, la propunerea polițiștilor locali, firmele în cauză au fost suspendate pe rând de cinci ori, fiind aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 25.100 lei, pentru că se desfășoară în continuare activități comerciale fără a se deține documentele necesare conform legislației.

„Verificările vor continua până la intrarea în legalitate”, anunţă poliţiştii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “„Casa Bunicii”, la a 30-a sancţiune…

  1. Stimabililor, ar trebui sa le cereti celor care v-au furnizat stirea, sa va spuna si dedesubturile situatiei… Sau sa incercati sa le aflati singuri, ca nu e chiar asa de greu. Asa, sa faci doar antireclama e usor…

  2. Nu ştiu de ce a fost fost amendat restaurantul „ LA CASA BUNICII ”: Eu oricum aşi închide restaurantul. Am fost sâ mănînc de două ori acolo, un dezastru: ciorba de burtă rece, câns am reclamat a revenit călduţă, felul doi complet rece ( apoi reîncălzit scurt la Microunde ), după ce am refuzat ambele feluri si am vrut să plec am fost ameninţat cu bătaia dacă nu plătesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *