Se cere demisia primarului Timișoarei! „Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpă, neglijență și abuz în serviciu!”

Consilierul local PSD Radu Țoancă cere demisia urgentă a primarului Dominic Fritz, considerat principalul responsabil pentru sistarea căldurii și a apei calde:

”Dominic Fritz – demisia urgentă din funcția de primar! Au început să moară timișoreni din cauza incompetenței și aroganței useriste! Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpă, neglijență și abuz în serviciu! Demisia urgentă este singura soluție pentru stoparea haosului medical pe care l-ați declanșat în prag de iarnă în Timișoara!

Domnilor Fritz , Lațcău, Creiveanu – jos mâinile de pe Colterm și mai terminați erijarea în mari negociatori cu furnizorii de gaz! Nu mai aveți nicio calitate juridică! Am văzut cu toții câtă credibilitate mai aveți!

CITEȘTE ȘI: Fritz, apel la mila publică pentru gaz. Cum a ajuns Timișoara…

Lăsați conducerea companiei, administratorului judiciar si specialiștilor care se pricep să repornească în Timișoara căldura! Marketingul politic și minciunile pe Facebook ucid timișoreni, domnule primar !

DEMISIA astăzi!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

6 Comments
Porge Emeric 28 octombrie 2021
A furat coltermu banii, cu salariile lor nesimțite, nu au mila și rușine, noi am plătit și vara și iarna, iar ei au furat toți bani pe salarii și prime nesimțite 
ion 28 octombrie 2021
Du-te cat mai poti,pana nu te leaga astia...las-o naibii de primarie,ca se termina rau
eu 28 octombrie 2021
Sa te vad pe tine nu stiu si nici nu iti doresc sa ajungi la ATI sa vezi cum stau oameni acolo dupa interventi chirurgicale goi fara nimic pe ei numai cuplati la aparate.Si daca in saloanele alea sant 11-12 grade si mai trebuie deschise geamurile la cate grade se ajunge???Si cine a cantat toata vara ca greierul ca a rezolvat problema Colterm atunci nu este cazul  pentru ucidere din culpă, neglijență și abuz în serviciu!
Yupy 28 octombrie 2021
Cu prima parte (mor oameni din cauza lipsei de cadura si plingeri penale) e tare unflata... si nu o crede nici baba din capatul satului, dar cu partea a doua sunt de acord...  Negociatorii lui peste care astepta lumina de la Bucuresti pt gaze, la carbune a facut fite in vara ca nu vor inca sa cumpere, apoi fugeau dupa vagoane prin gara sa se pozeze care mai de care si sa nu uitam de cadoul de  mill euri pe care trebuie sa-l platesca Timisoara pt amenda din Mai-Iunie pt certificatele verzi lipsa.... Astia sunt oamenii lui vai si amar... Si la casa cum a trecut iarna si deja e cald afara (Mai-iulie) primul lucru cumperi lemne si carbuni pt ca pretul e jos si nu este cerere. Apoi te gindesti la fite figuri si fetivaluri... Eu asa am invatat..
Marius 28 octombrie 2021
Foarte corect !