Maria Grapini, revoltată: „Mai avem justiție? Cei care vă bateți joc de români, amintiți-vă că, în decembrie 1989, scânteia pentru libertate și o viață mai bună s-a aprins la Timișoara!”

Grapini, propunere-șoc: Toți cetățenii care au, în urma analizelor de laborator, dovada trecerii prin boala Covid-19, trebuie să beneficieze de certificate în acest sens!

Timișoreanca Maria Grapini, europarlamentar PPU (social-liberal), membru în grupul S&D, se declară revoltată de incompetența, indiferența și reaua-credință a celor care ne conduc și care au eșuat lamentabil în combaterea pandemiei de Covid-19.

Într-un mesaj pe cât de tranșant, pe atât de pliat pe realitățile alarmante ale unei pandemii ce pare a nu se mai sfârși, dar și pe fondul unor interminabile scandaluri politice, gafe, abuzuri, și mostre de dispreț la adresa românilor, Maria Grapini îi critică dur pe cei vinovați de situația gravă în care a ajuns România.

„Morții de la Colectiv, cei din spitalele în care au fost incendii și, acum, și un decedat la Timișoara din cauza lipsei încălzirii ajung să depășească numărul morților de la Revoluția din 1989.

Nu vorbesc de decedații din cauza Covid-19, vorbesc de viețile pierdute din cauza neglijențelor administrațiilor centrale și locale! Cât timp trebuie să mai suporte românii incompetența, indiferența și reaua-credință? Cine îi va condamna pe cei responsabili de pierderea atâtor vieți? Cine răspunde pentru că nu sunt medicamente în farmacii și spitale?

CITEȘTE ȘI: Se cere demisia primarului Timișoarei! „Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpă, neglijență și abuz în serviciu!”

Cine răspunde de sumele uriașe irosite pe produse neconforme aflate în stoc? Cine răspunde pentru neaducerea banilor de la UE, alocați României prin PNRR și nu numai? Cine răspunde pentru că s-au pierdut mii de locuri de muncă? Cine răspunde pentru că avem milioane de români cu venituri mult sub nevoile unei vieți care să le asigure necesarul de zi cu zi?

Mai avem justiție? Cei care vă bateți joc de români, amintiți-vă că, în decembrie 1989, scânteia pentru libertate și o viață mai bună s-a aprins la Timișoara!”, a precizat europarlamentarul Maria Grapini.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns