Se caută voluntari pentru Memoriile Cetății

Dacă vreți să ajutați un artist să picteze un zid sau să căutați povești despre cum era viața în zilele Revoluției, haideți la Memoriile Cetății!

Dacă vreți să vă implicați în evenimentele care vor avea loc în cartierele Timișoarei, haideți la Memoriile Cetății!

Proiectul este organizat de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și se va desfăşura în perioada 14 – 20 octombrie, iar tematica din acest an se va referi Revoluția din 1989.

„Căutăm voluntari isteți și curioși, cu drag de oraș, care să ne dea o mână de ajutor în perioada 12 – 20 octombrie, să pregătim Timișoara să își aducă aminte de acele zile ale Revoluției, de acum 30 de ani. Veți descoperi orașul, oamenii săi, veți ajuta artiști să creeze în spații neconvenționale, veți colecta amintiri și memorii din trecut. Pentru a face parte din echipa Memoriile Cetății 2019, vă puteți înscrie până în 10 octombrie, completând formularul:
https://forms.gle/3VSRNCSdo21KPrdi7”, transmit organizatorii manifestării puse la cale de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns