Se caută soluții pentru „breteaua” spre autostrada Timișoara – Arad

ancheta

CNADNR face anchetă la ieșirea din Giarmata și înainte de șoseaua spre Sânandrei

Pentru fundamentarea studiului de fezabilitate pentru drumul de legătură dintre autostrada A1 Arad – Timişoara și DN69 Timișoara – Arad, având ca beneficiar Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), pe două artere rutiere de la ieșirea din Timișoara se vor desfășura anchete origine – destinație, cu sprijinul poliției.

Prima va avea loc marţi (18.08), pe porțiunea de drum DJ 691, de la ieșirea din Giarmata (Str. Bencecului) până la nodul de urcare pe autostradă. Cea de-a doua anchetă se va desfășura joi (20.08), pe drumul național către Arad (DN69), între șoseaua de centură și bifurcația către Sânandrei (DJ 692).

CITEȘTE ȘI:
Accident terifiant. O mamă şi băieţelul ei au murit, în timp ce fetiţa şi alte trei persoane au fost transportate la spital

Informaţiile obţinute în cadrul acestor anchete vor fi utilizate la validarea modelului de trafic ce va fundamenta studiul de fezabilitate. Anchetele origine/destinație presupun oprirea vehiculelor şi intervievarea conducătorilor auto cu privire la călătoria lor de la acel moment (origine, scop, destinaţie), constituind o metodă eficientă pentru a obţine informaţiile necesare.

Deşi șoferii sunt obligaţi să se supună instrucţiunilor polițistului, participarea la acest studiu este voluntară, iar informaţiile furnizate vor fi strict confidenţiale. Firma care face studiul de fezabilitate îi asigură, totuși, pe șoferi, că au fost făcute toate eforturile pentru a se reduce la minimum întârzierile și perturbarea traficului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns