Accident terifiant. O mamă şi băieţelul ei au murit, în timp ce fetiţa şi alte trei persoane au fost transportate la spital

Accident îngrozitor pe Drumul Naţional 79. O mamă şi băieţelul ei au murit, în timp ce alte şase persoane au fost transportate la spital, printre acestea aflându-se şi fetiţa femeii decedate.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, la faţa locului fiind trimise două echipaje de descarcerare, mai multe echipaje ale SMURD şi ale Serviciului de ambulanţă.

“La faţa locului au fost găsite două persoane încarcerate, o mamă şi un minor, şi alte 6 persoane rănite care au fost transportate la spital” a precizat lt. Camelia Roşca, purtătoarea de cuvânt a ISU “Crişana”.

“Accidentul s-a produs pe DN 79, în afara localităţii Mădăras. O femeie în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Salonta-Oradea, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroşat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 46 de ani, din Salonta, după care a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani”, a precizat subcomisar de poliţie Ioana Indrieş, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

CITEŞTE ŞI:Ministrul Transporturilor va efectua un control la CNADNR după declaraţiile directorului suspendat despre ilegalităţile din companie

În urma accidentului a rezultat decesul femeii şi a băiatului ei. Totodată, fiica ei de 14 ani a fost transportată în stare gravă a spital. Alte trei persoane din autoutilitară au fost duse şi ele la spital. Zeci de minute traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate.

voceatransilvaniei.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Cristina 17 august 2015
Off, cata nenorocire pe acea familie. Sincere condoleante!