Confruntare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj între criminalul spaniol și lugojeanul care l-a găzduit

La primele orele ale dimineții, Sergio Morate a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj unde va participa la o confruntare în care va fi audiat şi lugojeanul Istvan Horvath, de 27 de ani, care l-a găzduit în garsoniera sa pe presupusul criminal din Spania, pentru a stabili dacă cel din urmă a avut vreo legătură cu crimele din Spania.

Ucigașul a fost adus sub protecţie maximă, într-o dubă a Serviciului de Acţiuni Speciale al IPJ Timiş.
În cazul lugojeanului poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului faţă de bărbatul de 27 ani, la domiciliul căruia urmăritul a fost prins.

Cei doi se cunoașteau din timpul petrecut în închisoarea din Spania.
Istvan Horvath a declarat pentru presa spaniolă că el este nevinovat, nu a știut ce s-a întâmplat, fiind șocat să afle că Sergio ar fi comis o crimă.

“Trebuia să fiu nașul pentru copiii lor. Sunt șocat să aflu de ceea ce a făcut. Este un act de neiertat. M-a contactat prima dată printr-un SMS în care spunea <>. Nu am înțeles ce a vrut să spună și am așteptat să mă sune din nou, să îmi dea explicații. M-a sunat după câteva zile și mi-a spus că s-a rătăcit prin Austria. Mi-a distrus viața, sunt căsătorit, lucrez și acum mi-a făcut probleme cu poliția”, a declarat lugojeanul Istvan Horvath, pentru presa spaniolă.

Vă reamintim că la data de 13 august, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, l-au depistat pe Sergio Morate pe raza municipiului Lugoj, iar mai multe efective de jandarmi au descins în garsoniera lugojeanului Istvan Horvath unde acesta se odihnea, într-un centru comercial de pe strada N. Bălcescu.

redesteptarea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.