Se caută cei mai frumoși îndrăgostiți din Timișoara și din întreg Banatul

Se caută cei mai frumoși îndrăgostiți din Timișoara și din întreg Banatul

În prag de Dragobete, Muzeul Naţional al Banatului îi provoacă pe timişoreni şi nu numai la un inedit concurs de fotografie vintage.

„Îi căutăm pe cei mai frumoși îndrăgostiți! Oferim recompensă. Deschide cutia cu fotografii vechi, alege-ți preferata și trimite-o pe [email protected]. Înscrie-te în competiţie și ia-ne premiile! Data limită de trimitere a fotografiilor: luni, 22 februarie, ora 12. Ca să ilustrăm ideea, venim noi înşine cu imaginea alăturată, reprezentându-i pe părintele dr. Iacob Crețu și soția Eugenia. Preotul dr. Iacob Crețu a fost consilier al Eparhiei Caransebeșului în perioada interbelică. Fotografia, databilă în anii `30, face parte din colecțiile Compartimentului Arte Vizuale, fiind o donaţie din anul 2018 din partea nepoatei Ligia Elisabeta Costin.

Arată-ne ce-nseamnă dragostea trimițându-ne o fotografie din colecția ta. Deschide cufărul cu amintiri, alege o fotografie <<îndrăgostită>> și trimite-ne-o pe e-mail. Ți-am pregătit premii în valoare de 1000 lei.
Ce trebuie să faci pentru a participa? Trimite pe [email protected] o fotografie vintage (din arhiva proprie) care să simbolizeze <<îndrăgostiții>>. Adaugă-i o scurtă descriere, să primească șarmul semnăturii tale. Deschide cutia cu fotografii vechi și trimite-ne preferata! Nu uita să specifici în e-mail numele și prenumele, vârsta și numărul de telefon.

Toate fotografiile vor fi postate pe paginile de Facebook și Instagram ale muzeului și vor putea fi votate până miercuri, 24 februarie, la ora 12.00. Anunțarea câștigătorilor o vom face două ore mai târziu – în funcție de numărul voturilor primite (Fb+Insta), iar premierea va avea loc vineri, 26 februarie.

Vor fi trei premii şi cinci mențiuni. Premiile sunt în valoare de 1000 lei, după cum urmează: locul I – tablou tematic al unui artist local, locul II – premiu oferit de Enoteca de Savoya, locul III – cărți oferite de MNaB, iar cinci mențiuni vor primi pachete promoționale MNaB (agendă, calendare, pix). Fiecăruia din cei opt câștigători i se va oferi o diplomă de participare. În caz de neprezentare la festivitate, premiile vor putea fi ridicate de la Bastion, în termen de şapte zile lucrătoare”, anunță reprezentanții Muzeului Banatului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *