Se apropie iarna: scad temperaturile și apar precipitațiile

Ger până în 10 februarie

Se apropie iarna: scad temperaturile și apar precipitațiile

Meteorologii anunță că la sfârșitul toamnei vremea nu va avea aspecte extreme. În toată țara, temperaturile medii vor avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Și cantitățile de precipitații estimate vor fi în general apropiate de cele normale în toate regiunile.

Săptămâna 07.11.2022 – 14.11.2022
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

CITEȘTE ȘI: Marele premiu la Loto 6/49 a fost câștigat: Aproape 4 milioane de euro, cu un bilet de 21,5 lei

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *