Scutaru, fostul polist cu 116 prezențe în eşalonul de elită, a semnat cu CSC Dumbrăvița

Scutaru, fostul polist cu 116 prezențe în eşalonul de elită, a semnat cu CSC Dumbrăvița

Scutaru, fostul polist cu 116 prezențe în eşalonul de elită, a semnat cu CSC Dumbrăvița

După ce s-a despărțit de o echipă întreagă în această iarnă, CSC Dumbrăvița se îngrijește și de perfectarea unor achiziții care să întărească lotul cu care staff-ul tehnic va aborda a doua parte a sezonului 2023-2024.

O achiziție de răsunet este cea a fundașului Cristian Scutaru. Fostul polist cu 116 prezențe și trei goluri în eșalonul de elită, la care a adăugat, pe vremea când era junior, selecții la reprezentativele U17 și U19 ale României, și-a dat acordul pentru a-și continua cariera la echipa pregătită de Cosmin Stan. El a sosit de la CSC Peciu Nou, formație cu care a promovat în vara trecută pe cea de-a treia scenă fotbalistică.

CITEŞTE ŞI: O tânără useristă angajată în Primăria Timişoara este cercetată de Agenția Națională de Integritate

„Bun venit, Cristian Scutaru! Ne bucurăm să anunțăm semnarea contractului cu un fotbalist cu o foarte bogată experiență, care ne va ajuta cu siguranță să ridicăm nivelul echipei. Născut la 13 aprilie 1987 la Reșița, a evoluat, printre altele, la CSM Reșița, Jiul Petroșani, CFR Timișoara, FCM Reșița, FC Timișoara, Dinamo București, ACS Poli Timișoara, UTA, ASU Politehnica Timișoara, iar din vara lui 2022 a fost componentul echipei CSC Peciu Nou, alături de care a promovat în Liga a III-a. Are în palmares 116 meciuri și 3 goluri în prima ligă a României, a cucerit Supercupa României cu Dinamo, în 2013, și a adunat selecții la reprezentativele U17 și U19 ale țării noastre. Să fie într-un ceas bun, Cristi! Mult succes în tricoul alb-verde!”, se arată în comunicatul grupării CSC Dumbrăvița.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *