Școlile de renume din Timișoara, cele mai asaltate

clasa pregatitoare 1

Până luni, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Timiș, au fost depuse 3.406 cereri pentru înscrierea în clasa pregătitoare.

În total, în școlile din județ sunt disponibile 6.150 de locuri, în 279 de clase pregătitoare.

Până în prezent au fost înscriși 2.881 de copii în școlile de circumscripție și 525 în unități de învățământ aflate în alte circumscripții.


chelbu si robuCITEȘTE ȘI: Șefa creșelor l-a rănit în orgoliu pe Robu și a zburat din funcție, dar ilegalitățile rămân pe loc


 

La Colegiul Național Bănățean au fost depuse deja 94 de cereri, fiind disponibile 125 de locuri, plus 18 cereri pentru clasa cu predare în limba germană.

Și la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” au fost depuse 86 de cereri, fiind disponibile 100 de locuri, iar la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” sunt 104 cereri pe 100 de locuri. În aceste condiții, reprezentanții unității de învățământ vor fi nevoiți să suplimenteze numărul de clase, dacă numărul copiilor înscriși va crește.

CITEȘTE ȘI: Veşti bune pentru toţi salariaţii: Angajaţii vor avea parte de o nouă minivacanţă

Totodată, Liceului Teoretic “Nikolaus Lenau” i-au fost alocate cinci clase pregătitoare, cu 125 de locuri, fiind depuse 78 de cereri.

De asemenea, la Școala Gimnazială numărul 19 existau până luni 113 cereri, fiind disponibile 125 de locuri, la Școala Gimnazială nr. 24, 149 cereri pe150de locuri, la Școala Gimnazială nr. 30 , 139 de cereri pe 150 de locuri. De asemenea, la Școala Gimnazială nr. 7 sunt înregistrate148 de cereri pe 200 de locuri.

Prima etapă de înscriere în învățământul primar se desfășoară până în data de 22 martie.

Vineri, 29 martie, vor fi afişate atât în unităţile de învăţământ, cât şi pe site-urile acestora şi ale Inspectoratului Școlar Timiș listele copiilor înscriși după prima etapă și numărul locurilor rămase libere.

A doua etapă pentru completarea/depunerea cererilor-tip de înscriere este programată între 2 și 8 aprilie și se adresează copiilor care nu au fost înscriși/nu au participat în prima etapă, cererile fiind completate din nou, în funcție de locurile disponibile.

Listele finale vor fi afișate în data de 11 aprilie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *