SCM Politehnica Timișoara, dublă de foc cu CSU Suceava

SCM Politehnica Timișoara, dublă de foc cu CSU Suceava

SCM Politehnica Timișoara, dublă de foc cu CSU Suceava

Echipa alb-violetă de handbal va juca două partide la distanță de 46 de ore. Ambele vor avea loc în compania formației CSU Suceava, pe teren propriu.

Prima este programată vineri, 16 februarie, la ora 18.00, la sala Constantin Jude, și contează pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale. A doua va fi duminică, 18 februarie, de la ora 16.00, în turul I al Cupei României, tot la sala C. Jude.

Ambele formații vin după insuccese suferite în deplasare. Moldovenii au pierdut cu Steaua (29-22), iar timișorenii au cedat pe terenul Universității Cluj, 29-27.

„Ne doream foarte mult să câștigăm acel meci și toată lumea a crezut că vom obține un rezultat bun acolo. De aici vine și dezamăgirea noastră. Totul a pornit de la nivelul de determinare. Nivelul lor a fost peste al nostru, au tratat meciul ca pe o finală. În plus, am făcut multe greșeli neforțate, mai ales în prima repriză” – Mihai Rohozneanu, antrenor SCM Politehnica Timișoara.

Gruparea din Suceava este a opta în clasament, cu 21 de puncte, iar echipa noastră se găsește pe locul 11, cu 14 puncte.

„Gândurile noastre se îndreaptă doar către primul meci cu Suceava. Raportat la toată situația noastră și la rezultatul de la Cluj, partida aceasta este capitală. Ne poate duce într-o parte sau în alta. 100% avem nevoie de victorie în jocul de vineri, pentru îndeplinirea obiectivului” – Mihai Rohozneanu.

CITEȘTE ȘI: Administrația Fritz lasă Timișoara fără bazin de înot acoperit, în timp ce în județ, patru bazine sportive sunt aproape finalizate

Partida de vineri va fi arbitrată de un cuplu din Cluj, G. Badiu /I. Barbu, iar observator va fi G. Năsturel (Caraș Severin). Jocul nu va fi televizat și nici transmis în mediul online.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *