SCM Politehnica şi-a recuperat căpitanul >> Cristian Fenici va juca sâmbătă în meciul de pe teren propriu cu Pölva Serviti, din Cupa EHF

Opt ani şi jumătate au trecut de la ultima reprezentaţie timişoreană în cupele europene la handbal masculin.

Sâmbătă, oraşul de pe Bega va găzdui o partidă pe care iubitorii sportului de pe semicerc o aşteaptă cu sufletul la gură.

Duelul cu formaţia estoniană Pölva Serviti va fi abordat şi cu căpitanul polist Cristian Fenici, care va forţa revenirea pe parchet, el nefiind recuperat în totalitate după accidentarea pe care a suferit-o în perioada de pregătire.

Moralul handbaliştilor alb-violeţi este excelent, ei venind după frumosul succes obţinut, marţi, pe terenul nou-promovatei HC Dobrogea Sud Constanţa, scor 26-25.

Pero Milosevic„Victoria obţinută la Constanţa este una fenomenală, sunt foarte fericit, însă nu avem timp să ne bucurăm pentru această izbândă întrucât urmează partida din Cupa EHF. Am muncit, ne-am pregătit bine pentru această confruntare. Nu avem multe informaţii despre Pölva Serviti, ştim că este o echipă tânără, din şcoala rusească de handbal, şi că joacă repede. Are un stângaci bun, care aruncă bine de la distanţă. Preocuparea mea principală a fost să-l recuperăm pe Fenici. Va juca, probabil, cu un risc pe care ni-l asumăm toţi, inclusiv el. Am simţit sprijinul publicului timişorean în play-off-ul sezonului trecut, sperăm să avem parte de suport şi la meciul din Cupa EHF, chiar dacă, probabil, galeria nu va fi în sală”, a declarat tehnicianul muntenegrean al grupării SCM Politehnica Timişoara, Pero Milosevici.

„Am început cu alergări, este mult mai bine, doctorul mi-a spus că în proporţie de 80 la sută sunt bine şi că pot intra în programul normal de pregătire al echipei. Meciul cu Pölva Serviti este unul important pentru noi, pentru că nu am mai jucat de mulţi ani în cupele europene. I-am văzut pe estonieni, formează o echipă tânără şi joacă un handbal rapid. Sperăm să câştigăm manşa tur, asta este cel mai important, apoi vom vedea dacă putem să ne impunem la o diferenţă de goluri cât mai mare. În ceea ce priveşte campionatul intern, multe echipe s-au întărit, va fi o ligă mai puternică decât cea de anul trecut. Sperăm să aducem puncte de afară, altfel ne va fi greu să rămânem în prima parte a clasamentului”, a spus, la rândul său, căpitanul trupei alb-violete, Cristian Fenici.

Meciul dintre SCM Politehnica Timişoara şi Pölva Serviti se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 19, la sala „Constantin Jude” şi nu va fi televizat. Preţul unui bilet este de zece lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns