Vasile Blaga, pe post de minge la fileu

matei suciu

O nouă candidatură a lui Vasile Blaga pe listele PNL în judeţul Timiş creează o temă de campanie pentru PSD.

Social-democraţii speculează faptul că Blaga a fost foarte rar văzut prin judeţ, cu toate că este senator de Timiş, iar un nou mandat nu ar face decât să adâncească această ruptură dintre politician şi electoratul timişean.

Mai mult, Vasile Blaga a avut recent o luare de poziţie prin care susţinea municipiul Cluj-Napoca drept capitală culturală europeană, în detrimentul… Timişoarei.

„Indiferent de culoarea politică, cei care reprezintă judeţul ar trebui să facă front comun pentru susţinerea intereselor locale.

Aşa e firesc şi ţin să amintesc că noi am procedat astfel atunci când a fost vorba de spitalul de copii.

Se pare că domnul Blaga se crede deasupra tuturor şi are interese la Cluj, deşi reprezintă Timişul”, a declarat senatorul PSD Matei Suciu (foto).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Vasile Blaga, pe post de minge la fileu

  1. Felicitari Domnule PSD-ist , aceasta initiativa a Distinsului Domn Vasile Blaga ii arata adevarata fata de politician , Va multumesc pentru mentionarea obtiunii , in calitate de PNL -ist voi vota pentru a ne reprezenta in parlamentul tarii , ceva mai adevarat.

  2. d-ul suciu il va bate pe blaga dei merg fulgii daca este curat.in timis nu merge cu minciuna,santem bine informati si nu mai prea conteaza partidul.blaga si popoviciu au intrat in parlament acum patru ani de pe locul trei si unde ?in fieful lui traian basescu.asa ca d-le suciu daca esti curat dai bataie lui bleaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *