SCM OHMA Timișoara, serie de cinci meciuri în 15 zile

SCM OHMA Timișoara, serie de cinci meciuri în 15 zile

Abia ieșiți dintr-o serie de cinci meciuri în 15 zile (toate încheiate cu victorii), baschetbaliștii de la SCM OHMA Timișoara intră într-o nouă perioadă plină de jocuri, 1-15 aprilie. Aceasta se deschide cu partida din deplasare, de la Craiova.

La cinci zile de la succesul cu CSM Galați, leii din Banat vor evolua vineri, 1 aprilie, de la ora 16,00, în compania unei formații ce are o linie de clasament asemănătoare cu a echipei noastre: SCMU Craiova – 16 victorii/8 înfrângeri, SCM OHMA Timișoara – 15 victorii/8 înfrângeri.

Înfruntarea are o importanță ridicată pentru zona locurilor 4-6 și a fost prefațată de fundașul nostru Gary Talton, care a împlinit recent 32 de ani:

„Ne-am pregătit la fel de bine ca în precedentele săptămâni și vom da ce avem mai bun pentru un rezultat favorabil la Craiova. În primul rând, va fi nevoie de un start mai bun decât în meciul împotriva Galațiului, iar la final de joc să putem fi mulțumiți de modul cum am luptat. Totul este posibil în acest meci, fiecare echipă are argumentele sale și dacă vom arăta același spirit de echipă ca la precedentele opt victorii, o vom putea obține și pe a noua”, a declarat Gary Talton.

CITEŞTE ŞI: Încep turneele semifinale ale Campionatului Naţional de handbal junioare 2

Băieții noștri au opt victorii în cele mai recente opt partide. Disputa din Bănie contează pentru etapa a 27-a a Ligii Naționale și poate fi urmărită pe canalul Youtube al FR Baschet.

Foto: United Hoops România


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *