Se numără mașinile de pe șoselele din Timiș

Aproape 25.000 de autoturisme noi au fost înmatriculate în februarie în România, cu 37% mai multe decât în aceeași lună a anului trecut. Țara noastră a înregistrat cea mai mare creștere din Europa

Se numără mașinile de pe șoselele din Timiș.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara va face luna viitoare un recensământ de circulaţie pe autostrăzi şi o parte din drumurile naţionale din mai multe judeţe.

CITEȘTE ȘI: Un nor cu praf saharian ajunge din nou în România

”Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că, în luna aprilie 2022, va avea loc recensământul de circulaţie rutieră pe autostrăzile de pe raza judeţelor: Alba, Arad, Hunedoara şi Timiş, precum şi pe o parte din drumurile naţionale de pe raza judeţelor: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, în următoarele date:  04 aprilie 2022  în intervalele orare 8:00 – 12:00 şi 14:00 – 18:00;  12 aprilie 2022  în intervalele orare 8:00 – 12:00 şi 14:00 – 18:00”, arată DRDP Timişoara.

Posturile în care se desfăşoară recensământul de circulaţie rutieră  (vor fi numărate mașinile) vor fi isemnalizate printr-un jalon aşezat pe partea dreaptă a drumului pe care se va monta o plăcuţă cu numărul postului. Amplasarea posturilor se va face în afara platformei drumului, neafectând traficul rutier, susţin reprezentanţii DRDP Timişoara.

lugojeanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *