SCM OHMA Timișoara înfruntă CSM Ploiești. Dragan Petricevic: „Suntem foarte prudenți, dar și încrezători”

Șase baschetbaliști români, confirmați la SCM OHMA Timișoara, pentru sezonul 2022/2023

Partida SCM OHMA Timișoara – CSM Ploiești deschide etapa a VI-a din Liga Națională de baschet masculin. Jocul va avea loc vineri, 29 octombrie, de la ora 18.00, la sala „Constantin Jude”.

Antrenorul Dragan Petricevic a făcut declarații înaintea jocului cu nou-promovata din Ploiești: „Ca orice meci, anticipez că va fi unul dificil, disputat, la care trebuie să ne păstrăm concentrarea și voința la nivel maxim. Echipa se simte bine pe teren în ultima perioadă și sper să păstreze acest tonus.

Cu toții suntem conștienți că nu există echipe mici sau favorite certe, în acest sezon. Rezultatele din acest sezon au dovedit-o, așa că suntem foarte prudenți, dar și încrezători în ceea ce am arătat până acum. O încredere ce vine din faptul că muncim bine și asta se vede pe teren și pe tabelă”.

„Ploieștiul, chiar dacă nu și-a declarat obiectivele foarte ridicate, eu știu că obiectivele lor sunt înalte. Acest sezon este interesant în primul rând pentru că nou-promovatele se prezintă mult mai bine decât promovatele din sezoanele precedente. Sunt două formații ce joacă un baschet plăcut, la care se adaugă câteva echipe – precum Constanța sau Tg. Jiu – ce nu au reprezentat o forță anul trecut, dar anul acesta au potențial. Este regretabil că jucăm din nou fără spectatori. Îmi pare rău că acum când jucătorii noștri chiar meritau susținere, nu o pot avea, dar asta este situația și nu putem decât să respectăm măsurile sanitare”, a mai spus Petricevic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns