Canalizarea e pe val într-o comună timișeană. Proiect de 23 de milioane de lei

Canalizarea e pe val într-o comună timișeană. Proiect de 23 de milioane de lei

Calitatea vieții în zonele rurale este mult influențată de existența canalizării. Nu vorbim doar de confortul locuitorilor, ci și de atragerea investitorilor, care sunt mai ușor de convins atunci când exista infrastructura necesară.

Una dintre comunele care se vor bucura, în curând, de avantajele serviciilor de canalizare este Orțișoara, care beneficiază de un proiect de 23 de milioane de lei, ce include canalizare și realizarea unei stații de epurare.

Până în momentul de față, s-au realizat deja șase kilometri de rețea și se lucrează la stația de epurare, execuția fiind în grafic. Întreaga lucrare va fi finalizată până la sfârșitul anului viitor, dată la care locuitorii din Orțișoara se vor putea bucura de astfel de servicii

În ceea ce privește celelalte localități aparținătoare, Seceani, Cornești și Călacea, se vor depune, separat, proiecte de apă-canal, stație de epurare, dar și de asfaltare, în cadrul programului ”Anghel Saligny”.

”Eu sunt convins că vom primi și bani pentru acestea. Desigur, vom contribui și noi, ca primărie, dar va exista și o altă finanțare ”, a declarat Aleodor Sobolu, primarul comunei Orțișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns