Scene de groază: Fost primar din vestul țării, găsit împușcat în casă chiar de propria soție

Incident terifiant în vestul țării. Crimă: și-a omorât mama în bătaie

Tragedie petrecută în această dimineață, în județul Caraș-Severin. Fostul primar din Bocșa, Emanuel Dănilă, a fost găsit împușcat în cap, în propria locuință, relatează Realitatea PLUS.

CITEȘTE ȘI: Viceprimarul Timișoarei nu își lasă consilierul personal pe drumuri

Apeul la numărul de urgență 112 a fost dat în urmă cu aproximativ 40 de minute de soția fostului primar, respectiv în jurul orei 9:00. Ea a anuțat că l-a găsit pe acesta într-o încăpere din pensiunea familiei, împușcat în cap. Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața, astfel că au fost nevoiți să constate decesul. Prima ipoteză este că barbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare din dotare. Ancheta începută va lămuri însă cum a survenit decesul.

Emanuel Dănilă a fost ales primar la alegerile locale din toamna anului trecut. Ulterior, au aparut ceva probleme de sănătate, existand chiar suspiciunea că acesta s-ar fi recuperat mai greu după infectarea cu Covid-19, fapt ce i-ar fi provocat o depresie. De altfel, Dănilă a decis să demisioneze din funcție în urmă cu o lună.

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, a oferit și el o reacție la acest tragic incident.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns