Viceprimarul Timișoarei nu își lasă consilierul personal pe drumuri

USR Timiș nu își lasă oamenii pe drumuri. Dimpotrivă, îi numește în funcții  bine plătite chiar  la… ”Drumuri”! Ultimul exemplu de sinecură acordată unui om al partidului este cel de la Societatea de Drumuri Municipale (SDM) Timișoara, unde  se eliberase un post de membru al consiliului de administrație.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu: De la 1 iunie este cam devreme să renunțăm la mască / Ne gândim să renunțăm la mască după ce vom avea 10 milioane de vaccinați

Imediat, locul a fost ocupat de Lucian Suciu, nimeni altul decât consilierul personal al lui Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei! Șocul este cu atât mai mare cu cât același viceprimar declarase public, la sfârșitul anului trecut, că trebuie să se înceteze cu astfel de sinecuri pentru membrii partidelor, întrucât asta ar fi o cauză pentru care lucrurile nu se îndreaptă în direcția bună.

Se vede însă că regula se aplică doar la celelalte partide, nu și la USR, unde trebuie avut grijă că oamenii fideli să-și poată rotunji veniturile. Rămâne de văzut dacă omul lui Ruben Lațcău, chiar va revoluționa starea drumurilor timișorene sau se va mulțumi cu banii încasați. Drum bun!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

8 Comments
Marius 23 aprilie 2021
Identici si la fel...Romania ...fara coruptie !
Poli 21 23 aprilie 2021
Se pare ca distinsii domni de la primarie sunt atit de slab pregatiti incit nu se pot lipsi de liota de consilieri, probabil la fel de "docti" dar cu carnet de partid.
nils 23 aprilie 2021
cel mai aratos consilier. si eu l'as fi anagajat
Silviu Florescu 23 aprilie 2021
recunosc ca nu il recunosc pe domnul din imagine, poate doar dupa burta, dar ma intreb domnul Silviu Florescu cam cat de tare sa regrete cariera de gradinar? #numazic
Andrei 23 aprilie 2021
Recunosc ca nu-l cunosc pe acest domn, asa ca am dat un google dupa el sa vad daca sa fiu indignat sau nu. Si pe profilul de linkedin scrie ca este specializat in infrastructura rutiera. Inainte sa scrieti un articol de 2 bani, era mai frumos daca prezentati toata povestea.