Scenă violentă într-un mall: o mamă care şi-ar fi agresat copilul a fost încătuşată de poliţişti. VIDEO

O scenă şocantă a fost filmată într-un mall din Capitală şi postată, de un martor, pe Facebook. În imagini se vede cum o femeie este târâtă de doi poliţişti pe holurile mall-ului, chiar sub ochii copilului ei, ce pare să nu aibă mai mult de 5 ani.

Mama ţipă şi cere să fie lăsată în pace, dar oamenii legii continuă să o împingă. Ba chiar îi pun cătuşele. Scena violentă îl sperie pe copil, care plânge şi îşi strigă mama.
Scena s-a consumat în Mega Mall, în Pantelimon.
Mai mulţi oameni le cer poliţiştilor s-o elibereze pe femeie şi îşi fac griji pentru copil. Bărbatul care a postat imaginile pe Facebook a precizat, într-un comentariu, că femeia nu ar fi făcut nimic grav.

Ar fi avut doar un schimb de replici cu o altă clientă, lucru pe care l-ar fi auzit paznicii mall-ului.

Potrivit martorilor, copilul a fost luat acasă de alţi clienţi şi a fost recuperat târziu în noapte de rudele mamei.

Poliţia vine în schimb cu altă versiune. Surse din anchetă spun că femeia arestată şi-ar fi lovit copilul în timp ce era în mall. O martoră i-a chemat pe cei doi poliţişti. Copilul a fost preluat de nişte cunoscuţi ai femeii, au precizat sursele din anchetă, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Scenă violentă într-un mall: o mamă care şi-ar fi agresat copilul a fost încătuşată de poliţişti. VIDEO

  1. Unde se ajunge de la o angajata fustrata de la mall, auzi nai voie sa ridici tonul la copil, politia ce sa zic de tot rahatu bine era clar nu e inteligenta punctul lor forte. Cat despe copii crescuti din cuvinte mergeti la un liceu cu elevi ma instariti si o sa vedeti comportamente de kkt

Lasă un răspuns