Scandal în Societatea Timiș de Medicina Familiei

claudia iftone

Claudia Iftode (foto), președinta Societății Timiș de Medicina Familie (STMF), aduce, prin intermediul unei scrisori deschise, acuzații la adresa unei colege alături de care a militat împotriva acreditării ANMCS (Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate) a cabinetelor de medicină de familie și a celor stomatologice.


primar parta3CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Cel mai bogat primar din Timiș, prins beat la volan! – Video

 


”Acuzata”, Mihaela Cuțui – reprezentant al medicilor dentiști din STMF – răspunde: ”încercați să manipulați doar pentru a vă salva scaunul pe care nu-l mai aveți!”. Miza scandalului ar fi alegerile Colegiului Director al STMF, după recente demisii, moile alegeri fiind programate în data de 20 martie.

”Există o colegă, doamna dr. Cuțui Mihaela – medic dentist, care duce de mai bine de un an un război împotriva Colegiului Medicilor Dentiști din România (CMDR).


sinucidere Tamas Schiffbeck3CITEȘTE ȘI: Un fost șef al DNA Timișoara s-a aruncat de la etajul 6. UPDATE

 

 


Acum eu nu comentez dacă are sau nu dreptate, nu este nici treaba mea, așa cum nu ar trebui să fie nici treaba STMF, care apără și promovează drepturile medicilor de familie. Problema este că doamna mai sus menționată a târât în acest război personal și societatea noastră. Astfel, a fost inventat un Departament de Medicină Dentară al STMF care nu există în Statutul STMF și care a activat de anul trecut non-stop contra CMDR, ca și cum asociația noastră ar avea ceva de împărțit şi ar lupta contra acestui colegiu!

Pentru a face credibilă această invenție doamna dr. Cuțui a inventat şi adresa de e-mailstmfmeddentara @gmail.com de pe care a fost trimisă către Colegiile Judeţene ale Medicilor Dentişti foarte multă corespondență în scopul denigrării BEX (biroului executiv) al CMDR și pe care doamna doctor în cauză le-a semnat în clar.

Acest e-mail a fost creat pentru a induce în eroare CMDR şi CMD judeţene şi chiar şi-a îndeplinit scopul pentru care a fost creat: a făcut CMDR să creadă că STMF îi oferă respectivei doamne umbrela pentru a se lupta cu ei”, explică președinta STMF Claudia Iftode.

În replică, medicul Mihaela Cuțui susține că: ”în lupta noastră comună împotriva ANMCS am descoperit neregulile grave de la nivelul Colegiului Medicilor Dentiști din România, spre deosebire de Colegiul Medicilor România care a facut front comun cu mișcarea din Timișoara și a acționat în beneficiul breslei medicale!”.

Potrivit acesteia, în urma deciziei luate prin vot de dentiștii din Timiș, 90 de stomatologi s-au înscris în STMF, la aceea oră numărul acestora depășind pe cel al medicilor de familie, din banii acestora fiind plătită casa de avocatură care i-a reprezentat în lupta cu autoritățile pentru exceptarea de la acreditarea ANMCS.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *