Satchinez şi Pustiniş, înfrângeri… înainte de limită

minge fotbal

Alte două meciuri din fotbalul „mic” s-au încheiat înainte de minutul 90.

Dacă săptămâna trecută vă informam că ultimul fluier al partidei de liga a cincea dintre AS Seceani şi Vulturii Comloşu Mare a fost dat la mijlocul reprizei secunde, acum coborâm un eşalon pentru a vă relata cele întâmplate la Orţişoara şi Jamu Mare.

În primul caz, motivul este acelaşi. Imediat după pauză, AS Chinejana Chinezul Satchinez a rămas cu doar şase jucători pe teren la confruntarea din deplasare cu Cocoşul II, care conducea cu scorul de 4-1.

Arbitrul de centru Ion Şerban a aşteptat trei minute, aşa cum prevede regulamentul, apoi a pus punct întâlnirii, rezultatul rămânând cel consemnat în momentul opririi jocului.

Probleme au fost şi la meciul Avântul Jamu Mare – Şoimii Pustiniş, oaspeţii refuzând să mai evolueze când mai erau doar două minute plus eventualele prelungiri, fiind supăraţi că nu li s-a fluierat un fault.

Era 4-0 pentru amfitrioni când centralul Ionuţ Cioancă a fost nevoit să sufle pentru ultima dată din fluier.

De consemnat şi neprezentarea celor de la ACS Remetea Ianova la partida din deplasare cu Juventus Pişchia, gazdele urmând să primească victoria cu 3-0 la „masa verde”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *