Medicii au salvat viaţa tinerei motocicliste, dar nu şi piciorul fetei…

motocicleta

Medicii au făcut eforturi mari pentru a-i salva viaţa Iuliei, o tânără de 26 de ani accidentată grav în timp ce se deplasa cu motocicleta pe Drumul Naţional 7, dinspre Deva în oraşul Simeria.

Vă reamintim că accidentul s-a petrecut vineri după-amiază, la intrarea în Simeria, iar în urma impactului frontal dintre o maşină intrată pe contrasens (la volan fiind un tânăr de 27 de ani) şi motocicleta condusă regulamentar de Iulia, tinerei i-a fost amputat piciorul stâng şi a suferit mai multe răni cumplite.

„Situaţia ei este una stabilă. I s-a făcut bontul la piciorul stâng, un bont care ulterior să poată fi uşor protezabil, iar glezna de la piciorul drept, care a fost zdrobită, a fost reparată şi probabil va mai necesita o intervenţie chirurgicală. Ea a mai avut probleme la şira spinării, la coloană. Pentru aceasta încercăm să vorbim cu reprezentanţii unei clinici, din Bucureşti sau Târgu Mureş, să vedem dacă aveam acceptul să o trimitem să facă un control şi mai amănunţit, pentru a vedea dacă este nevoie de a fi trimisă pentru o altă intervenţie chirurgicală şi dacă ea se poate face acolo. Viaţa ei nu mai este pusă în pericol”, a declarat Mircea Laza, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Hunedoara.

Sursa: zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *