CS Caza Powerlifting, cu un sportiv pe podiumul europeanului de juniori >> George Moise, al doilea la împins din culcat

George Moise powerlifting

George Moise, sportiv legitimat la CS Caza Powerlifting Timişoara şi încadrat la categoria 66 de kilograme, s-a clasat pe locul al doilea la proba de împins din culcat, mişcând bara cu 137,5 kilograme pe ea, la Campionatul European rezervat juniorilor (19-23 de ani), întrecere ce a avut loc, zilele trecute, la Malaga, în Spania.

Elevul lui Sorin Cazacu a încheiat pe poziţia a patra la genuflexiuni (220 kg), pe şase la îndreptări (185 kg) şi pe patru la total (542,5 kg).

La competiţie a participat şi Alexandru Cazacu, la categoria de greutate 93 de kilograme. El a fost al şaselea la împins din culcat (172,5 kg), pe aceeaşi poziţie clasându-se şi la îndreptări (232,5 kg).

Nu a punctat la genuflexiuni, întrucât nu i-au fost validate încercările, şi, prin urmare, nici la total.

„Alex a slăbit foarte mult, de la 96 la 90,2 kilograme, drumul până în Spania l-a obosit. El se bate cu sportivi şi cu cinci ani mai mari ca el, era greu să ia o medalie acum. Oricum, sunt foarte fericit pentru băieţi. Le mulţumim celor din Federaţia Română de Powerlifting, secretatului Ovidiu Pănăzan, arbitrului Marius Raica, celor de la Vitabolic, Consiliul Judeţean Timiş, Consiliului Local Timişoara, precum şi tuturor celorlalţi care ne sunt alături”, ne-a declarat antrenorul celor doi tineri sportivi, Sorin Cazacu.

Sorin Cazacu Laura Bacria powerliftingEl şi Laura Bacria, sportivă legitimată tot la clubul de pe Bega, sunt prezenţi, astăzi, la Alba Iulia, la un test în vederea selecţiei pentru Campionatul European de seniori ce va avea loc, în perioada 11-14 mai, la Plzen, în Cehia.

Cazacu va rămâne la 120 de kilograme, în timp ce colega şi totodată eleva sa va concura în limitele categoriei 63 de kilograme.

Laura Bacria a început să practice powerliftingul în urmă cu doar şase luni, perioadă în care şi-a trecut în palmares o medalie de argint la Campionatul Naţional de împins din culcat de la Sibiu.

„Sunt pregătită, sper să scot un rezultat bun la europene, îmi doresc o medalie! Nu sunt departe de targetul propus pentru a lua medalie la acest concurs”, ne-a spus, la rândul său, sportiva în vârstă de 23 de ani care provine din Reşiţa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *