Şarlatan căutat de poliţie. S-a dat drept medic şi a vrut să „ajute” o femeie

Poliţiştii din vestul ţării sunt pe urmele unui bărbat care a încercat să inducă în eroare o femeie, sub pretextul „înlocuirii unor obiecte electrocasnice”, pentru a obţine de la aceasta o sumă de bani.

În 16 ianuarie, în jurul orei 15:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 35 de ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut s-a prezentat în fața porții sale și a încercat să o inducă în eroare, pretinzând că este de profesie medic și vrea să o „ajute”.

Bărbatul a afirmat că doreşte să îi „înlocuiască” unele electrocasnice din casă, motiv pentru care femeia ar trebui să îl primească în locuinţă şi să îi achite contravaloarea „transportului” electrocasnicelor (respectiv, 800 de lei).

Întrucât femeia a refuzat să achite suma pretinsă, bărbatul a părăsit în grabă locuința și a plecat într-o direcție necunoscută.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la înșelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării prezumtivului autor, a informat IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.