Imagini video care-ţi taie respiraţia! Accident evitat în ultima clipă. Şoferul iresponsabil a fost identificat

accident evitat

În urma difuzării unor imagini surprinse de camera video a unui autoturism aflat în trafic, polițiștii rutieri din Simeria s-au sesizat din oficiu şi au identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Hunedoara, care a pus în pericol circulația rutieră pe DN7, între Simeria și Deva, în zona barierei de la Săulești.

Bărbatul, care conducea un autocamion pe un drum secundar, a pătruns în DN7 fără a acorda prioritate autoturismului condus pe drumul prioritar de un bărbat de 30 de ani, din Orăștie. Doar prezența de spirit a acestuia din urma, care a efectuat în ultimul moment o manevră inspirată, a dus la evitarea unui accident care ar fi putut avea urmări tragice.

„Incidentul nu s-a soldat cu victime sau pagube materiale, însă polițiștii, în urma administrării probelor video și a audierii martorilor, urmează a lua măsurile prevăzute de lege față de șoferul indisciplinat (acesta va fi sancționat contravențional, îi va fi suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 30 de zile și îi va fi ridicat şi certificatul de înmatriculare al camionului, pentru nereguli tehnice la sistemul de iluminare)”, a comunicat IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Imagini video care-ţi taie respiraţia! Accident evitat în ultima clipă. Şoferul iresponsabil a fost identificat

  1. In 1978 am dat examen psihologig pt o depasire si in 1979 pt viteza , cu o motocicleta. olteanu danut din Comanesti , fan CFR din 1956.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *