Sărbătoare mult-așteptată într-o comună timișeană

Sărbătoare mult-așteptată într-o comună timișeană

Sărbătoare mult-așteptată într-o comună timișeană

A trecut pandemia, a venit vara, iar lumea vrea să se relaxeze, să petreacă și să uite de perioada de restricții care ne-a afectat viața timp de doi ani.

S-a demonstrat acest lucru și la Lovrin, unde sărbătoarea comunei a trezit un interes uriaș, piața agroalimentară din localitate devenind neîncăpătoare pentru cei care au dorit să ia parte la muzică, joc și voie-bună.

Sărbătoare mult-așteptată într-o comună timișeană

”Zilele comunei Lovrin” au fost organizate de primărie și de consiliul local, prilejuind două zile de distracție pentru toate genurile și gusturile.

Astfel, prima zi a fost dedicată muzicii populare, invitată special fiind solista Lena Miclăuș, alături de formația fraților Marișca.

Momentul folcloric a avut în deschidere un spectacol susținut de elevii Liceului Tehnologic ”Romulus Paraschivoiu”, în care cei mici i-au ”antrenat” pe participanți pentru maratonul muzical ce avea să urmeze.

CITEȘTE ȘI: 3 stații de epurare automatizate, în județul Timiș

A doua zi a fost rezervată muzicii ușoare, mai pentru alte vârste, cu invitați care să satisfacă îndeosebi gusturile tineretului din Lovrin, dar și a celor veniți din alte părți la această petrecere: DJ Project&Ana Baniciu, Dragoș Moldovan (câștigătorul concursului Vocea României 2019) și Victor Stan.

S-a cântat, s-a dansat, s-a mâncat bine, s-a băut și s-a povestit, lumea fiind foarte dornică de astfel de manifestări care să mai descătușeze energiile acumulate pe perioada restricțiilor.

Cei mici au avut și ei parte de distracție, datorită parcului de distracții amplasat în zonă.

”Zilele comunei Lovrin” nu au însemnat doar cântec și joc.

În prealabil, tineretul a fost provocat la întreceri sportive de tenis de câmp, tenis de masă și fotbal, cireașa de pe tort constituind-o ”Cupa Pipatsch” la handbal, o competiție intrată deja în tradiția locului, care reuneșt echipe de handbal din mai multe localități.

”Ne bucurăm de reușita acestui eveniment, unul foarte important pentru comunitatea noastră, care ne mai reunește laolaltă, mai ales că pentru o perioadă de doi ani, din cauza pandemiei, nu am avut ocazia să organizăm asemenea manifestări, care se dovedesc a fi foarte apreciate de public.

Sper ca progamul oferit să fi satisfăcut toate gusturile și cei care au venit la zilele comunei să-și amintească cu mare drag de sărbătoarea de la Lovrin”, a declarat primarul Marius Graur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns