Firma globală de servicii digitale de business Emergn angajează profesioniști IT din Timișoara care să lucreze complet remote

Firma globală de servicii digitale de business Emergn angajează profesioniști IT din Timișoara care să lucreze complet remote

Emergn, firmă globală de servicii digitale de business care ajută companiile să livreze mai rapid produse și experiențe valoroase clienților, plănuiește să se extindă rapid în acest an. Compania caută să angajeze dezvoltatori IT, profesioniști Quality Assurance, Business Analysts, Product Designers, Delivery Managers, ingineri de automatizare și AI ori specialiști în date și analize din Timișoara.

După ce se vor alătura echipei Emergn, angajații din Timișoara vor lucra direct cu clienții companiei – unele dintre cele mai populare și de succes branduri din lume, printre care HP, SAP, Vodafone, gsk, Astra Zeneca și multe altele. În plus, aceștia vor juca un rol cheie în construirea comunității locale Emergn și în stabilirea prezenței companiei în România.

Angajații din Timișoara vor deveni parte a comunității globale Emergn și vor adopta standarde profesionale care favorizează schimbul de cunoștințe între echipe și regiuni, permițându-le să se dezvolte și să aibă succes. Angajații vor lucra de la distanță și vor beneficia de un plan generos de beneficii, care include asigurare medicală, o mulțime de oportunități de lucru flexibile, activități de teambuilding și programe de formare profesională, precum și concediu anual și zile libere plătite pentru anumite ocazii.

Alex Adamopoulos, CEO al Emergn, a subliniat că expansiunea Emergn în România este în concordanță cu valorile companiei și cu istoricul său de stabilire a unei prezențe în țări care se aliniază cu valorile sale de bază și cu accentul pe talentul incredibil: „România este o țară bogată în talente și istorie și va fi un centru cheie de excelență pentru angajații și clienții noștri globali. De asemenea, România se aliniază foarte bine atât cu accentul pe tehnic, cât și pe produs pe care Emergn îl are pe piața serviciilor digitale de business și de transformare.”

Profesioniștii români vor avea ocazia să lucreze cu cele mai noi tehnologii și practici de lucru inovatoare datorită culturii Emergn de învățare continuă. Compania va investi în dezvoltarea talentelor din România, iar o parte din planurile sale includ accesul echipei la platforma Emergn de învățare prin colaborare și muncă, ce le permite oamenilor să deprindă și să adopte modalități noi și moderne de a livra pe piață produse, servicii și idei. Întregul proces de învățare este susținut de abordarea proprietară Emergn pentru implementarea unor metode moderne de lucru, numită Value, Flow, Quality (VFQ).

Serviciile de învățare Emergn oferă echipelor cursuri de instruire despre cum să aplice principiile VFQ prin ecosistemul său de învățare, unde clienții și angajații au acces la o platformă digitală de învățare, o bibliotecă extinsă de conținut de clasă mondială, o întreagă rețea de instructori și antrenori experți, și altele. Mii de profesioniști din sute de companii din întreaga lume folosesc principiile VFQ și, ca urmare, schimbă modul în care organizațiile adoptă discipline precum Agile, Design Thinking, Lean și Systems Thinking pentru a-și susține eforturile de inovare și a deveni și mai competitive în economia digitală.

Emergn are o prezență puternică în peste douăsprezece țări, având sediul central din SUA în Boston și sediul central EMEA în Londra. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Emergn și urmăriți paginile de LinkedIn și Twitter ale companiei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns