Sărbătoare mare! Trei zile pline de surprize într-o localitate din Timiș

Sărbătoare mare! Trei zile pline de surprize într-o localitate din Timiș

Vor fi momente de mare sărbătoare la sfârșitul acestei săptămâni într-o localitate importantă a județului. ”Zilele orașului Sânnicolau Mare” sunt așteptate cu mult interes de către localnici, mai ales că sunt anunțate o serie de evenimente care au fost foarte apreciate la edițiile trecute.

Timp de trei zile, de vineri până duminică, cei prezenți la eveniment vor putea urmări un program artistic variat, cu multe nume sonore din show-biz, precum Puya, Anna, Alexandra Stan, Alexandra și Lucian Drăgan, Aurel Moldoveanu, Radu Ille, Ianna Novac, Distinto şi, nu în ultimul rând, Teo Band – una dintre cele mai apreciate trupe muzicale din Banat.

CITEŞTE ŞI: ”Litoralul pentru toţi” începe azi. Biletele, mai ieftine cu până la 70%

Continuând o frumoasă tradiție, sâmbătă vor fi premiați elevii și sportivii care au obținut rezultate notabile la nivel național, iar duminică se vor bucura de aceleași onoruri cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, cadrele didactice pensionare, veteranii de război și cadrele medicale cu merite deosebite în timpul pandemiei.

CITEŞTE ŞI: Soluția administrației Fritz: facem un serviciu nou și scumpim parcările

”Am pregătit un frumos program pentru toate categoriile de vârstă, cu artiști care să acopere o gamă cât mai largă de genuri muzicale. Așteptăm cât mai multă lume, pentru a ne bucura de trei zile de sărbătoare în orașul nostru drag”, a declarat Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sărbătoare mare! Trei zile pline de surprize într-o localitate din Timiș

  1. Poate sa ne spuna dl. edil: de ce a dispus hingherilor sa dispara o vietate, adica un caine batran, care nu a facut rau la nimeni, iar trecatorii care se opreau sa-si spele masinile la intrare in Lovrin, aduceau si dadeau hrana acestei vietati?
    Daca suntem asa „destoinici”, unde este mila si protectia animalelor?
    Cred ca este o „actiune” care nu face nicio onoare!

Lasă un răspuns