Şapte urmăriţi naţional, ajutaţi de poliţiştii timişeni să se… cazeze în penitenciar

Bărbat din Timiş, reţinut în arest pentru că a împuşcat un câine

Poliţiştii timişeni au condus după gratii, la sfârşitul săptămânii trecute, nu mai puţin de şapte indivizi daţi în urmărire naţională.

În toate cazurile a fost vorba despre bărbaţi condamnaţi la închisoare, pentru diverse infracţiuni, care se sustrăgeau, însă, de la executarea pedepsei.

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii oraşului Făget după ce au fost depistaţi în localitatea Coşeviţa.

Pe numele lor, Judecatoria Timişoara emisese mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind vorba despre condamnări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice de doi ani de puşcărie pentru trei dintre ei, cu vârste de 31, 42 şi 46 de ani, respectiv de doi ani şi şase luni pentru alţi doi, având 22 şi 27 de ani. Cei în cauză au fost introduşi în Penitenciarul Timișoara, pentru executarea pedepsei.

O pedeapsă privativă de libertate pentru doi ani, tot pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, avea de executat şi un tânăr de 24 de ani, pe care au reuşit să-l reţină şi să-l depună în închisoare lucrătorii din cadrul Serviciului de investigatii criminale Timişoara.

Un alt bărbat de 24 de ani, urmărit naţional, a fost reţinut de polițiștii Sectiei 1 Rurale Timişoara, care l-au depistat pe raza localităţii Berini.

Pe numele acestuia, Judecatoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind vorba despre o condamnare la doi ani, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şi el a fost ajutat să se cazeze în Penitenciarul Timișoara, pentru executarea pedepsei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns