Un nou „performer” al şofatului cu alcool în sânge, depistat în Timiș

etilotest alcool

Un bărbat de 36 de ani este noul recordman al şofatului în stare de ebrietate pe drumurile publice din Timiş: nu mai ăuţin de 1,65 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat, în cazul său, testul la care a fost supus de către poliţiştii din Jimbolia.

CITEȘTE ȘI: Un cântăreţ iubit în tot Banatul a murit într-un cumplit accident, în Germania (video)

Cetăţeanul turmentat a fost oprit pentru control, pe raza oraşului, cu câteva minute înainte de ora patru a dimineţii de duminică, iar poliţiştii s-au crucit văzând concentraţia sa etilică, după ce l-au poftit să sufle în fiolă.

A fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice în vederea „omologării” alcoolemiei sale record, alegându-se, până una-alta, cu un binemeritat dosar penal. În urmă cu doar câteva zile, un lugojean de 44 de ani a fost surprins conducând cu 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar iată că performanţa sa a fost rapid „îmbunătăţită” de alt confrate din Timiş.

CITEȘTE ȘI: De dorul soțului, o bătrână s-a sinucis, aruncând-se de etajul al doilea al spitalului unde fusese internată

Aproape 600 de sancţiuni pe drumurile timişene

În weekend, poliţiştii rutieri au acţionat la puricat şoselele din întregul judeţ Timiş, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Controalele s-au lăsat cu 569 de sancţiuni contravenţionale, dar şi cu 65 de permise suspendate, constatându-se şi şase infracţiuni.

Totodată, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI: Cât mai durează vremea de primăvară. Meteorologii anunță schimbări dramatice. Prognoza pe o lună

Poliţiştii timişeni anunţă că vor continua să desfăşoare şi pe parcursul acestei săptămâni acţiuni rutiere punctuale, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns