Șapte bărbați din Arad și Timiș au fost arestați pentru șantaj și violarea vieții private

catuse

Polițiștii orașului Pecica au reușit identificarea a șapte bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de șantaj, complicitate la șantaj și violarea vieții private.

CITEȘTE ȘI: Șoc la Dumbrăvița: cel mai nou bloc din comună este la un pas de a fi demolat!

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, au fost depistate mai multe bunuri, printre care: un dispozitiv de ascultare, un baston telescopic, o crosă de golf și mai multe telefoane mobile.

Dosarul este coordonat de procurorii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad, iar din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit că la data de 11 septembrie, cei șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 41 de ani, din județele Arad și Timiș, s-au deplasat cu patru autoturisme la un imobil de pe raza localității Pecica.

CITEȘTE ȘI: Crăciunul vine mai devreme. Măsură şoc pentru întreaga economie: salariul minim creşte cu 20% pentru 1 milion de angajaţi, pentru cei cu studii superioare şi cei care au minim 15 ani vechime

Unul dintre ei, în vârstă de 29 de ani, a pătruns în imobil exercitând presiuni fizice și psihice asupra proprietarului, sub pretextul înmânării sumei de 1.800 de euro.

Întrucât victima a refuzat în mod constant remiterea banilor, suspectul a scos-o în fața imobilului unde se aflau ceilalți bărbați și a constrâns-o fizic să îngenuncheze în fața lor, pentru a le cere iertare.

CITEȘTE ȘI: A fost stabilită cauza morții lui Ilie Balaci. Care este rezultatul autopsiei

În urma extinderii cercetărilor, s-a mai stabilit că suspectul ar fi procurat un dispozitiv de ascultare în mediu ambiental, pe care –prin intermediul unui alt bărbat- l-ar fi instalat într-o locuință, procedând astfel la înregistrarea unor convorbiri.

După identificarea lor, cei șapte bărbați cercetați de oamenii legii au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, față de aceștia dispunându-se măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns