Sanda Nicola îşi prezintă „Cartea de identitate”, la Timișoara

Joi, 24 mai, la ora 18, la Librăria Cărturești – Mercy va avea loc lansarea volumului „Carte de identitate”, semnat de jurnalista Sanda Nicola (foto).

Este vorba despre confesiunea brutal de sinceră a unei vedete de televiziune care a găsit puterea să-și recunoască traumele, să-și confrunte fricile și să-și accepte propria identitate.

O pledoarie a Sandei Nicola pentru necesitatea de a ne înțelege și depăși rănile trecutului, personale și naționale, ca o condiție obligatorie pentru atingerea potențialului individual și comunitar.

CITEȘTE ȘI: Panică în zona Lunei!

„În Carte de identitate, Sanda Nicola vorbește cu francheţe despre complexe și drame personale, precum atacurile de panică și infertilitatea, mărturii care se suprapun cu corespondențe de presă de la evenimente cu relevanță internațională: moartea Papei Ioan Paul al II-lea, vizita lui Vladimir Putin la București, alegerea ca președinte al SUA a lui Barack Obama, #Colectiv, atacurile teroriste din Paris din noiembrie 2015, referendumul pentru ieșirea Marii Britanii din UE”, subliniază organizatorii evenimentului.

Sanda Nicola s-a născut la Deva în 6 februarie 1978 și este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști români de televiziune. Timp de peste 20 de ani, Sanda a prezentat știri, reportaje, a moderat emisiuni de dezbatere și a fost martor la evenimente de importanță mondială, pe care le-a relatat în direct.

CITEȘTE ȘI: Cruzime într-un oraș din vestul țării. Au fost montate capcane pentru… pisiciCruzime într-un oraș din vestul țării. Au fost montate capcane pentru… pisici

Printre televiziunile la care a lucrat se numără Digi 24, Realitatea TV, Antena 1, TVR, B1TV, Pro TV Deva, Al Jazeera English și France 24.

A urmat cursuri de storytelling în Chicago, s-a specializat în producție TV la Londra, este absolventă a BBC School și licențiată în științe sociale și politice la Open University, Marea Britanie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.