Cruzime într-un oraș din vestul țării. Au fost montate capcane pentru… pisici

Lipsă de umanitate, la Arad! Un bărbat care locuiește în cartierul Micălaca a montat bandă cu țepi pentru a răni pisicile din cartier.

O serie de imagini și informații despre un locuitor al străzii Batiștei, din cartierul Micălaca, în vârstă de aproximativ 65 de ani au fost făcute public. Acesta, deranjat fiind de pisicile vecinilor, care se plimbă pe străzi, s-a gândit la o modalitate crudă de a „scăpa” de ele: țepii antipăsări.

CITEȘTE ȘI: Mașină vandalizată la Timișoara. În ultimele zile au avut loc mai multe spargeri, în aceeași zonă

Bărbatul a montat, pe o bucată de polistiren, patru benzi metalice antipăsări, țepi care se folosesc de regulă pe clădiri, pentru a împiedica porumbeii să se așeze pe elementele de arhitectură ale acestora.

„În fiecare seară, pe la ora 19-20, își scoate capcana în fața geamului și pune mâncare, să atragă pisicile”, spune cititorul nostru. Grozăvia se petrece de câteva zile, bărbatul scoțând în fiecare seară placa de polistiren în fața geamului apartamentului său, aflat la parterul Blocului 569.

„Invenția” bărbatului a început deja să facă victime, mai mulți vecini din blocurile alăturate plângându-se că pisicile lor s-au întors acasă cu înțepături în diferite zone ale corpului.

Oamenii se plâng și că i-au atras atenția bărbatului asupra faptului că ceea ce face este inuman și ilegal, însă acesta a început să îi amenințe.

CITEȘTE ȘI: Ilie Năstase și-a făcut de cap, la Timișoara, cu Brigitte

„Martori sunt, lumea știe despre grozăviile ce se petrec aici. Dar în cazul în care am face o reclamație autorităților, nimeni nu ar fi dispus să vorbească, pentru că tuturor ne e frică de el”, spune un alt locuitor al străzii.

Bărbatul ar putea răspunde în fața legii pentru cruzime împotriva animalelor, însă pentru acest lucru este nevoie ca oamenii să depună mărturie.

CITEȘTE ȘI: Crimă șocantă. Un cioban şi-a ucis colegul mai în vârstă, lovindu-l în cap cu o bâtă

Doar că, de frică, aceștia refuză să facă vreo plângere oficială, care să le conțină numele. Așadar, până când spiritul civic al vecinilor va învinge frica acestora, bărbatul va continua să-și pună în practică planul josnic de a „elimina” pisicile din cartier, conform aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.