Ilie Năstase și-a făcut de cap, la Timișoara, cu Brigitte

Relația dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfăt pare să fie una care poate fi trecută în categoria ”telenovele românești”. Și, am spune noi, chiar a unei telenovele de succes, mai ales că răsturnările de situație din relația lor par să fie de-a dreptul spectaculoase.

Astfel, după ce Brigitte a depus divorțul, după ce l-a așteptat la process, după ce a anunțat în repetate rânduri că îi este extreme de greu să reziste lângă marele tenisman, iată că weekend-ul care tocmai s-a încheiat, lucrurile au suferit o răsturnare de situație cel puțin interesantă.

CITEȘTE ȘI. Mașină vandalizată la Timișoara. În ultimele zile au avut loc mai multe spargeri, în aceeași zonă

Mai exact, Ilie Năstase, la invitația celei care îi este încă soție, a mers la Timișoara și a avut parte de câteva zile pline de liniște. De altfel, Ilie Năstase, chiar dacă în București nu locuiește sub același acoperiș cu Brigitte, la Timișoara nu a avut nicio problem să stea în vila de lux pe care Brigitte a ridicat-o acolo.

Mai mult decât atât chiar, fostul număr 1 ATP nu a refuzat ocazia să se pozeze, în compania lui Brigitte șia cumnatelor sale, stand lipit și de soacra sa, semn că a revenit la sentimente mai bune față de frumoasa lui soție.

CITEȘTE ȘI: 300.000 de euro pentru reabilitarea unui cămin cultural dintr-o localitate timișeană

Acum două săptămâni, a a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Dacă fostul tenismen nu și-a făcut apariția, soția lui s-a prezentat la ora stabilită, îmbrăcată la patru ace și, timp de 30 de minute, a așteptat ca viitorul ei fost soț să se prezinte în fața camerei de consiliu pentru a stabili detaliile divorțului și pentru ca Ilie să îi dea acordul să poarte numele lui în continuare, scrie click.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Ilie Năstase și-a făcut de cap, la Timișoara, cu Brigitte

  1. Reclama ieftina a doi scandalagii, nu ne intereseaza! Unul se comporta precum un clov de circ celalalt infractor ce a facut si inchisoare, nu au ce canta intr-un ziar care se pretinde serios. Daca Renasterea a ajuns la subiecte de can-can atunci e clar ca e ceva putred

Lasă un răspuns