Salonul Industriei Uşoare, din nou la dispoziţia bănăţenilor

cciatsiu 1

O primă ediţie din acest an a Salonului Industriei Uşoare aliniază 55 de expozanţi la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiș. Expozanţii sunt în special din rândul producătorilor, fiind vorba despre companii de pe tot cuprinsul ţării, de unde şi varietatea mare a articolelor vestimentare prezentate. Gama exponatelor cuprinde îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc., la preţuri accesibile.

Totodată, ca la ediţiile anterioare, platoul exterior al Centrului Regional de Afaceri (peste drum de Sala Olimpia) îi întâmpină pe vizitatori cu fripturi, mezeluri, dulciuri de casă, produse apicole, articole de artizanat, sucuri şi alte specialităţi.

Ediţia de primăvară a Salonului Industriei Uşoare este deschisă între orele 10 şi 20 până sâmbătă inclusiv, iar duminică între 10 şi 18. Intrarea publicului este liberă. Trebuie menţionat că evenimentul e organizat cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a infectării cu virusul chinezesc şi, în paranteză fie spus, mai mult de jumătate dintre expozanţi sunt deja imunizaţi prin vaccinare, după cum a reieşit dintr-un sondaj efectuat de organizatori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *