„Să vină banii şi ne apucăm de sex!”, este poziţia unor mămici din Timiş

Stimularea natalităţii este unul dintre obiectivele asumate de PSD în programul de guvernare. În acest sens, se intenţionează încurajarea familiilor cu cel puţin trei copii, care ar urma să beneficieze de facilităţi substanţiale.

Concret, se vor acorda deduceri fiscale în valoare de 1.600 de lei pentru fiecare mamă care are cel puţin trei micuţi. Una dintre condiţii este ca venitul familiei să nu depăşească 5.000 de lei lunar, iar alta ca fiecare copil să nu aibă absenţe nemotivate în procent mai mare de zece la sută din totalul orelor de curs.

Citeşte şi: Parcarea de lângă Palatul Dicasterial, deschisă pentru tot poporul

Pentru cei cu venituri între 5.000 şi 10.000 de lei, deducerea fiscală este de 1.200 de lei. PSD nu a specificat data de la care această măsură ar urma să intre în vigoare, însă mediatizarea intenţiei a făcut mare vâlvă şi chiar a creat unele confuzii.

Citeşte şi: VIDEO HALUCINANT! Patru poliţişti au făcut grătar în timpul programului de lucru

Astfel, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Timiş este asaltată de femei care vor să ştie când primesc banii de la PSD, ca să se apuce de treabă!

„Avem mereu astfel de solicitări, unele mămici dau telefon, altele vin personal, întrebând acelaşi lucru, când se dau cei 1.600 de lei, că aşa au auzit la televizor. Trebuie să le explici că e vorba doar de o intenţie, nu de o măsură care a intrat deja în vigoare”, spune Diana Alina Cojoleanca, directoarea AJPIS Timiş.

Citeşte şi: Atenție, şantier în Piaţa Mărăşti! Se desființează o trecere de pietoni

Chiar dacă actul normativ nu a fost încă adoptat, interesul unor femei faţă de această intenţie arată clar că programul va fi extrem de bine receptat şi natalitatea va începe să crească, ca să nu mai vorbim de tonusul tinerilor părinţi…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “„Să vină banii şi ne apucăm de sex!”, este poziţia unor mămici din Timiş

Lasă un răspuns