Atenție, şantier în Piaţa Mărăşti! Se desființează o trecere de pietoni

piata marasti

Trecerea de pietoni de la ieșirea din Piața Mărăști spre strada Oituz va fi desființată temporar, pentru că încep lucrările de lărgire a sensului giratoriu. Deocamdată, este doar o fază pregătitoare a șantierului, care se va deschide atunci când vor fi obținute toate autorizațiile necesare, conform legii. Măsura va intra în vigoare vineri, 31 martie.

RATT va muta stâlpii care îi aparțin și care susțin firele pentru troleibuze. Pietonii vor fi nevoiți să circule pe partea cu Clinicile Noi și Cazarma U.

„Categoric se va îmbunătăți și traficul, iar dacă se dovedește că ceea ce am vrut să facem temporar este un lucru bun să fie peren, trecerea va rămâne desființată. Ar fi bine să avem ori treceri subterane pentru pietoni, ori pasarele. Acestea din urmă sunt inestetice, de aceea ezităm, oamenii ar fi nevoiți să urce scări abrupte și ar fi nemulțumiți. Subterane ar fi mai bune, dar în Timișoara, unde sapi, dai de câte o cărămidă și trebuie să aștepți descărcarea arheologică”, a declarat marţi primarul Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns