S-a sinucis pentru că viitoarea mireasă a anulat nunta

Și-a pus capăt zilelor pentru că cea care trebuia să îi devină soție peste o săptămână ar fi anulat nunta! Este vorba despre un tânăr de 28 de ani care a fost găsit spânzurat, în anexa casei în care locuia, pe strada Ialomiței, din municipiul Arad, potrivit aradon.ro.

Corpul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de fratele acestuia. Inițial s-a crezut că cel spânzurat este un necunoscut, iar rudele și-au dat seama că este vorba de tânărul de 28 de ani abia după ce l-au sunat pe telefonul mobil și au auzit că acesta sună chiar din încăperea în care bărbatul a decis să se spânzure.

Tânărul s-a spânzurat pentru că trebuia să facă nunta, însă iubita, o femeie cu doi copii, l-ar fi părăsit chiar înainte de căsătorie. Evenimentul, care era programat sâmbăta viitoare, a fost anulat și se pare că tânărul nu a mai avut putere să își anunțe părinții și rudele că mireasa nu mai vrea să se mărite cu el, așa că a ales calea nedreaptă a sinuciderii.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări, stabilind că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, scrie aradon.ro.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns