S-a sinucis pentru că viitoarea mireasă a anulat nunta

Și-a pus capăt zilelor pentru că cea care trebuia să îi devină soție peste o săptămână ar fi anulat nunta! Este vorba despre un tânăr de 28 de ani care a fost găsit spânzurat, în anexa casei în care locuia, pe strada Ialomiței, din municipiul Arad, potrivit aradon.ro.

Corpul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de fratele acestuia. Inițial s-a crezut că cel spânzurat este un necunoscut, iar rudele și-au dat seama că este vorba de tânărul de 28 de ani abia după ce l-au sunat pe telefonul mobil și au auzit că acesta sună chiar din încăperea în care bărbatul a decis să se spânzure.

Tânărul s-a spânzurat pentru că trebuia să facă nunta, însă iubita, o femeie cu doi copii, l-ar fi părăsit chiar înainte de căsătorie. Evenimentul, care era programat sâmbăta viitoare, a fost anulat și se pare că tânărul nu a mai avut putere să își anunțe părinții și rudele că mireasa nu mai vrea să se mărite cu el, așa că a ales calea nedreaptă a sinuciderii.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări, stabilind că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, scrie aradon.ro.

Imagine de arhivă


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns